RSS

Imi place sa…

…imi place sa ma exprim liber, sa ascult parerile celorlalti si sa le respect opinia daca este pertinenta. Imi place sa cunosc oameni si incerc sa nu-i judec inainte de a-i cunoste destul de bine. Imi plac oamenii destepti, creativi si veseli pentru ca imi dau o stare de bine interioara.

Imi place sa merg la Vadu cu cortul, sa beau o bere cu prietenii pe plaja privind rasaritul, sa aud valurile, sa simt nisipul si sa ma delectez olfactiv cu briza marii. Imi place sa calatoresc, sa cunosc obiceiuri si traditii noi.

Imi place sa fac fotografii, pentru ca imi pot exprima ideile si sentimentele intr-un alt fel. Imi place teatrul si filmul, muzica rock si concertele unplugged.

Imi place sa lenevesc dimineata in pat, sa beau cafea cu scortisoara si sa fumez o tigara. Imi place sa incerc lucruri noi. Imi place sa fac sport. Imi place sa ma plimb noaptea cu masina.

Imi place sa…

 

Un răspuns la „Imi place sa…

  1. Tasha

    septembrie 19, 2011 at 12:37 am

    lenevesc sambata in pat pana ma ia durerea de cap de prea mult somn. sa ma sui pe motoreta si sa merg aiurea, cu vantul care imi suiera in casca. imi place sa fiu ciudata si sa incerc sa vad lucrurile altfel. imi place sa fiu eu mai mult decat sa fiu la fel cu restul lumii, doar ca sa ma integrez. imi place sa spun lucrurilor pe nume. imi place sa spun ce gandesc. sa ascult.

     

Lasă un comentariu